Ett öga för rent och snyggt

Anastasia, Rodoula, Iryna och Bogdana är tjejerna som har full koll på hur en restaurang, matvarubutik eller ett hotellrum ska se ut när det är städat. Tjejerna har verkligen ett öga för rent och snyggt och lägger stort engagemang i ”sina” lokaler. De tillsammans med Magda och Hatice håller även rent på vårdcentraler och gallerior.

Få hjälp med lokalvård

Restauranger

Att komma till en restaurang där man tydligt ser att hygien och renlighet är en viktig aspekt i verksamheten är väldigt mycket mer tilltalande än om man kliver innanför dörrarna till en smutsig och stökig sådan.

Butiker

Vi kör olika kombimaskiner vet hur alla ”tagytor” ska avtorkas, och hur toaletter, omklädningsrum, personalrum och lager ska städas. Vi anpassar oss efter när det är stängt eller minst belastning i butiken.

Hotell

Rodoula är vår grekiska gudinna, med lång erfarenhet av städning av hotell, vandrarhem och B&B. Hon är proffset bland oss när det gäller just den här typen av städning. 

Lokalvård

Vi hjälper till att hålla rent och snyggt i föreningslokaler, vårdcentraler, gallerior m.m. och har lång erfarenheten och skräddarsyr efter era behov.

OM OSS

Tangen Sälen

Tangen Sälen jobbar i flera led med att underlätta för såväl företag som privatpersoner med flexibla och kostnadseffektiva tjänster. Utrustning, maskinpark och produkter lever upp till dagens miljökrav och du får alltid ett professionellt och trevligt bemötande av oss.

Kontakta oss