Rent och kostnadseffektivt

Joel är vår alldeles egna fönsterputsare. Till utomhus har vi övergått till metoden ”Ultrarent vatten”, vilket innebär att vi kopplar på oss på ett vattenutkast och vattnet går genom ett specialgjort sandfilter som rengör vattnet från allt.

Det som är så fantastiskt med denna metod är att vi inte längre behöver någon skylift, utan vi använder oss av förlängningsskaft i kolfiber och längst ut sitter en mjuk specialgjord borste. Man spolar fönstren och sedan tvättar med borste och helt utan kemikalier. När vi slipper skylift eller annan skyddsutrustning så innebär det även ett lägre pris för er.

Skicka offertförfrågan

Privatkund Företagskund

Kemikaliefri fönsterputs
och fasadtvätt utomhus

Nu för tiden rengör vi fasader och putsar fönster helt utan kemikalier och i de flesta fall från marken – på så sätt behövs inte liftar eller byggställningar. Hur är det möjligt? Två saker spelar en helt avgörande:

  • När vanligt tappvatten filtreras försvinner samtliga partiklar som normalt finns i vattnet såsom kalk, järn, magnesium, och många fler. Denna avsaknad av partiklar gör vattnet extremt mjukt och ytspänningen lägre. Smuts (även fett till viss del) kan då lättare blanda sig med vattnet för att sedan sköljas bort från den rengjorda ytan.
  • Vi använder professionella skaft i kolfiber. Detta gör skaften mycket lättare och styvare än till exempel skaft i glasfiber och de bästa kolfiberskaften klarar av arbete ända upp till 20 meters höjd.