Vi brinner för golvvård

Golvvård är vårt specialområde och alla golv kräver underhåll och rätt behandling. Anki, ägare av Tangen Sälen, älskar golvvård och detta speglar sig i företagets maskinpark. Vi brinner lite extra för att ni ska ha det perfekta golvet!

Golvvård handlar om att ge sitt golv de bästa förutsättningarna efter vilken typ av egenskaper golvet i fråga har. Det kan således handla om att olja in ett trägolv och likväl så kan det handla om att bona ett plastgolv eller rengöra ett klinkersgolv på bästa sätt.

Det är viktigt att ni rådgör med oss om hur ni förebygger hårt slitage på era golv och hur ni rengör golven själva för att inte nöta bort skydd osv

Skicka offertförfrågan

Privatkund Företagskund

Rätt behandling
på rätt golv

Golvet är oftast det första man ser när man kommer till ett nytt ställe. Ser ett golv smutsigt ut spelar det ingen roll hur välstädat och fint man har i lokalen. Ur ett ekonomiskt perspektiv håller golven längre om man kontinuerligt skurar upp och behandlar dessa rätt. Det är viktigt att lägga rätt behandling på rätt golv då ett golv som blir felbehandlat kan förstöras och om det går att rädda så blir kostnaden väldigt mycket högre än att välja en seriös leverantör från början.

Det finns inga
underhållsfria golv

Det säljs en del golv på marknaden som ska vara så kallat underhållsfria, men inget golv är underhållsfritt utan alla golv mår bra av golvvård. Det finns lika många behandlingar som det finns golv och många golv på marknaden kräver en installationsbehandling för att hålla och se bra ut.

Exempel på golv som mår bra av/kräver en installationsbehandling är:

  • Linolium
  • Gummigolv
  • Oljat trägolv
  • Lackat trägolv

OM OSS

Tangen Sälen

Tangen Sälen jobbar i flera led med att underlätta för såväl företag som privatpersoner med flexibla och kostnadseffektiva tjänster. Utrustning, maskinpark och produkter lever upp till dagens miljökrav och du får alltid ett professionellt och trevligt bemötande av oss.

Kontakta oss