Vi är specialister på möbeltvätt

Magda är vår stjärna på att tvätta soffor, stolar, madrasser med mera. Håll efter er konferenslokal, väntrum eller fikarum, det blir som nytt med en tvätt
Vi har specialiserat oss på möbeltvätt och mattvätt och därför utför vi inte andra tvätteritjänster. Förläng livslängden på möblerna, håll dem rena.

Skicka offertförfrågan

Privatkund Företagskund

Soffor

Vi utför djuprengöring av sofftvätt, soffklädsel och stoppning. Vi tvättar hela din soffa inklusive de delar som inte är löstagbara så som armstöd och annan stoppning. Fördelen då är att det inte blir någon nyansskillnad som det kan bli om du skickar vissa delar på kemtvätt. Kemtvätt rengör inte heller på djupet.

Kontorsstolar

Det blir några timmar som du gör på din kontorsstol och vid vanlig kontorsstädning så dammar man bara av kontorsstolen. Arbetar du heltid på kontor rekommenderar vi att du kostar på din stol en grundlig rengöring åtminstone två gånger per år. Vi ser till att tvätta stolen tex fredag kväll och stolen har god torktid på sig under helgen.

Konferensstolar

Många rumpor kommer och går på era konferensstolar och klädseln blir snabbt fläckig och tråkig, med vår möbeltvätt blir konferensstolarna som nya och torkar på mindre än ett dygn.

Väntrumsmöbler

Hög trafik på möblerna kräver tätare rengöring, och inte minst för att bevara möblerna men även för att minska allergier och få en bättre luft i väntrummet, eftersom varje gång någon sätter sig kommer damm upp ur dynorna. Vi rengör på djupet.

Fläckar

Vi kommer och tar bort era fläckar på mattor, madrasser eller var de nu uppkommit. Det krävs en snabb hantering av fläckar, ju längre ni väntar ju större chans att vi inte får bort dem.

Sängar

Madrasskydde skyddar inte mot allt, utan madrasserna behöver rengöring. Du sover där varje natt. Unna dig själv att sova på rena madrasser. Passa på och ta en djuprengöring av sängen när du ändå är på semester, så kommer du hem till en fräsch och nytvättad säng.

OM OSS

Tangen Sälen

Tangen Sälen jobbar i flera led med att underlätta för såväl företag som privatpersoner med flexibla och kostnadseffektiva tjänster. Utrustning, maskinpark och produkter lever upp till dagens miljökrav och du får alltid ett professionellt och trevligt bemötande av oss.

Kontakta oss