Inför säsong tittar vi över så att allt fungerar. Värme, varmvatten, tv, diskmaskin m.m. Under säsong blir det felavhjälpning och snöröjning inför ankomst. Händer det något som kräver elektriker eller rörmokare så tar vi in entreprenör i samråd med dig. Efter säsongen så ”stänger vi ned” stugan. Sänker värme, stänger av vatten o.s.v.

Det beror på vad vi kommer överens om, men självklart så kan vi åka och skotta varje gång det kommer snö om ni så önskar det.

Begreppet RUT-avdrag används för att beskriva att du har möjligheten att göra skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning och trädgårdsarbete. Avdraget är personligt och innebär att du exempelvis inte måste äga en stuga för att kunna göra avdrag på arbetskostnaden. Vi på TangenSälen gör avdraget åt dig. Läs gärna mer på skatteverket.se för att se om du har möjlighet att göra RUT-avdrag.

Det är svårt att säga beroende på vad det är för för bransch och om personalen redan är uthyrd någon annanstans. Det finns inte obegränsat med personal. Har vi någon som matchar det ni söker så är det klart vi kommer. Oftast löser vi det, är det samma dag så kan det gå och ibland inte. Bytesdagarna torsdag och söndag är vi som oftast fulltecknade.

Med vårt breda kontaktnät brukar vi kunna lösa de flesta arbetsuppgifter inom personaluthyrning. Kontakta oss via mail eller telefon för specialkompetenser som inte specificerats i våra branscher.

Har du fler frågor?

Vi besvarar gärna dina frågor och återkommer så snart vi kan. 

Kontakta oss

OM OSS

Tangen Sälen

Tangen Sälen jobbar i flera led med att underlätta för såväl företag som privatpersoner med flexibla och kostnadseffektiva tjänster. Utrustning, maskinpark och produkter lever upp till dagens miljökrav och du får alltid ett professionellt och trevligt bemötande av oss.

Kontakta oss